Om os

Der skal være styr på tingene

Jesper Østerby Pedersen etablerede entreprenørvirksomheden Rønn Entreprenør i 2016.

Jesper er født og opvokset på Lemvig egnen, og bor med familien i Klinkby. Jesper er søn af Henning Rønn Pedersen, der startede Eskebæk Entreprenør for mere end 40 år siden.
Denne virksomhed ligger i dag i Tørring, hvor Henning Rønn også driver et større landbrug.

Jesper er uddannet traktormekaniker hos daværende John Deere-forhandler Kaj Nielsen i Nørre Nissum, men har siden i en halv snes år kørte specialtransporter med landbrugsmaskiner fra Danmark til mange lande i Europa – blandt andet til flere lande i Østeuropa.

Jesper stoppede med dette job i 2011, og efter en periode i sin fars virksomhed, kom han til Arkil, som blandt andet havde ansvar for tilsyn og udbedring af jernbanedriften.
Således har Jesper som boremand været med til at tjekke strækningen fra Langå til Aalborg, hvor de for hver 100 meter skulle lave jordprøver som en del af et miljøarbejde.

Jesper etablerede sin virksomhed den 17. oktober 2016 på Vadskærvej 3, 7620 Lemvig , som er et ideelt udgangspunkt for med over 1200 m2 værksted og lager til den store maskinpark, som kræves når der skal løses opgaver indenfor entreprenør branchen.

Allerede fra første dag var der arbejdsopgaver at gå i gang med, og det handler blandt andet om alle former for støbearbejde i forbindelse med landbrug samt alt indenfor kloakering.

Jesper fik en fantastisk start som ny virksomhedsejer, hvor der også skulle findes tid til at indrette den store lagerbygning med pallehylder, så alle maskiner og redskaber kan holdes i orden.
I det hele taget ligger Jesper stor vægt på netop at have styr på tingene. Det gælder i forhold til at give tilbud til kunderne og udførelsen af arbejdet, hvor det er vigtigt, at Rønn Entreprenør leverer det ønskede arbejde til aftalt tid og pris, dette bliver, og er altid en mærkesag for Jesper at overholde disse retningslinjer.

Rønn Entreprenør beskæftiger 4 ansatte udover Jesper, hvor alle ansatte har mange års erfaring fra branchen.

Rønn Entreprenør er Aut. kloakmester.

Fra første arbejdsdag har Rønn Entreprenør haft et tæt samarbejde med Tømrermester Hans Roesgaard, som sammen arbejder både i lokalområdet men også landsdækkende.